Rejsemål med sjovt navn: Wagga Wagga

Det er snart 1. april. I samarbejde med Booking.com deler vi derfor et række rejsemål, der har et sjovt navn.

Wagga WaggaAustralien
Halvvejs mellem Sydney og Melbourne, i New South Wales, ligger Australiens niende største indlandsby, Wagga Wagga. Interessant nok kommer dette steds navn fra et aboriginsk ord, der betyder “mange krager”, og som refererer til de fugle der plejede at være i området. Det er et ideelt rejsemål for naturelskere og udendørsentusiaster. Her finder du smukke landskaber og unikt dyreliv såsom det ikoniske Wagga Botanic Gardens med lokale planter og en mini zoologisk have med kænguruer, wallabier og emuer.

Her skal du bo: Quality Hotel Rules Club Wagga vil helt sikkert begejstre sine gæster med stedets fantastiske komfort: tilgængelige værelser, sikre parkeringspladser og praktisk gåafstand til vartegn såsom Wagga Waggas centrum med den ikoniske Baylis Street, der er perfekt hvis man vil shoppe eller finde et sted at spise.