SkiStar lancerer sommerkoncept

Feriekoncernen SkiStar kender de fleste danskere for deres store udbud af skidestinationer i Sverige og Norge. Koncernen ejer blandt andet Sälen, Åre og Vemdalen i Sverige samt Hemsedal og Trysil i Norge.

Nu lancerer SkiStar deres største satsning på sommersæsonen i deres 45 års levetid.

Det er den øget interesse i at holde ferie i sit hjemland med familie og venner, der får SkiStar til at præsentere konceptet SkiStar Sports & Adventures.

“Hos SkiStar vil vi fremme en aktiv livsstil og naturoplevelser for alle og at kunne omgås gennem fysisk aktivitet på ferien sammen med familie og venner. Med SkiStar Sports & Adventures vil vi ikke bare fokusere på trivsel og folkesundhed via alpint skiløb om vinteren, men også komplementere dette med tilbud om fjälloplevelser om sommeren med naturen i fokus”, forklarer Stefan Sjöstrand fra SkiStar.

SkiStar Sports & Adventures lanceres til sommeren 2021, og der tilbydes et udbud af tilbud af ferier med aktiviteter i fjällene, og efter en aktiv dag kan man sove godt på SkiStar Lodge eller i egen hytte. Der bliver blandt andet mulighed for cykling, vandring, løb, padling, at fiske, bade og meget andet. Til de små lanceres Valle Kids Club med masser af oplevelsesrige aktiviteter. Det er på Trysil, Åre og Sälen at det nye koncept lanceres.

Som ambassadører for projektet er tilknyttet en række folkekære svenske sportsfolk. Bookingen åbner den 24. september på Skistar.com.