Perfekt til cykelferie: Hanoi, Vietnam

Juli er Tour de France tid. Og mange lader sig inspirere til selv at tage på cykelferie. Hos Booking.com har de fundet frem til en række steder, der er oplagte til jer der vil cykle på jeres ferie. I nedenstående kan du læse om mulighederne i Hanoi, Vietnam.

HanoiVietnam
Oplev kulturen i Vietnam på en helt særlig måde. Hovedstaden Hanoi er en af Asiens mest populære cykelrejsemål, og det er en stor oplevelse at udforske den ikoniske Ha Long-bugt, hvor store kalksten stikker op af det turkisblå vand omgivet af frodige skove og skjulte huler. Byen der er kendt for sin flere hundrede år gamle arkitektur, søer, parker og over 600 templer og pagoder, har et netværk af fantastiske cykelstier der giver de rejsende mulighed for at udforske blandt de lokale på cykler og scootere. De besøgende kan parkere cyklen i byens farverige gamle kvarter og prøve lækker vietnamesisk streetfood som f.eks. nudelsuppe med oksekød og rejefrikadeller. De der har lyst til en dagsudflugt ud af byen, kan tage på en båd- og cykeltur rundt i Hoa Lu og udforske den antikke by efterfulgt af en sejltur i en traditionel sampan langs rismarker, og en afslappet cykeltur rundt i en lokal landsby. På Old Quarter View Hanoi Hostel kan du overnatte til en billig pris og samtidig få et socialt ophold med mulighed for at møde andre rejsende.