Her kan du rejse hen ifølge udenrigsministeriet

Ifølge udenrigsministeriets rejsevejledninger frarådes der nu ikke længere rejser til Guadeloupe og Martinique i Caribien. De to oversøiske franske regioner opfylder kriterierne for lav smitte med coronavirus.

Guadeloupe består af en seks øer med et samlet areal på 1628 m2. Øgruppen har 400.736 indbyggere og tilhører de Små Antiller. De to hovedøer Basse-Terre og Grande-Terre ligger blot 50 meter fra hinanden.  De skønne øer byder på alt lige fra spændende kultur og overdådig natur til smukke strande. På Basse-Terre er hovedbyen Pointe-A-Pitre. Her findes masser af fransk kolonihistorie i form af smukke kirker og charmerende huse. På de lokale markeder sælges friske eksotiske frugter og fiskerne sælger dagens fangst. 

Martinique er er beliggende nord for Trinidad og Tobago. Øen har et areal på 1.128 km² og ca. 430.000 indbyggere. Hovedstaden er Fort-de-France. Matinique er som et paradisk med kokospalmer over hvide sandstrande samt muligheden for at spise kreolske retter og nyde rom. I Fort-de-France blander kolonitidens bygninger sig med traditionelle træhuse og i Saint-Pierre fortæller ruinerne den barske historie om vulkanen Mont Pelées udbrud i 1902. Et vulkanudbrud der kostede omkring 30.000 mennesker livet.