Julelækkeri i Europa: Julebudding fra England

I Danmark er vi glade for vores pebernødder, vaniljekranse, brunkager og risalamande, men hvis du kunne tænke dig at prøve en ny julekage, så er du heldig at finde mange lækre bagværk rundt om i Europa, der smager af jul. I følge Booking.com er 69 % af danske rejsendes hovedmotivation for at rejse til en destination er at smage den lokale mad. For at inspirere rejsende, der er interesserede i at udforske andre landes traditionelle julegodter, deler vil her på Bangeforikkeatleve.dk og VilGerneLeve.dk og på i samarbejde med Booking.com fem destinationer, hvor du kan nyde nogle helt særlige traditionelle julespecialiteter. I dag om Julebudding i England.

Julebudding i London, England
I England finder vi en forholdsvis anderledes juledessert nemlig julebudding – denne julespecialitet er traditionelt baseret på tørret frugt, talg og krydderier, og derefter tilsat brandy eller anden alkohol. Den engelske julebuddings historie går tilbage til middelalderen og har siden udviklet sig gennem århundreder og i dag er denne budding blevet en fast tradition på det britiske julebord. Briterne har desuden flere måder at nyde julebuddingen på. Nogle har brandy sauce, andre et glas dessertvin. London er en populær juledestination på grund af de fantastiske lysudsmykninger og omfattende shoppingmuligheder. Besøger du byen, kan du benytte lejligheden til at smage en autentisk julebudding, som du kan finde i butikker, på madmarkeder og restauranter rundt omkring i London.