Nyt website vil inspirere dig til ø-ferie i Danmark

Coronapandamien har sat begrænsinger for rejsemulighederne, så det er disse år man skal tage på ferie i og opdage Danmark. Dette er begrunden for opstarten af det nye website, RundtiDanmark.dk. Sitet er en guide og en inspirationskilde til at opdage nye spændende steder på de mange danske ø’er.

Bag sitet står Kristina Møller, der ved planlægningen af sommerens rejser til de danske ø’er opdagede en mangel. “Jeg er ikke det store rejse planlægning menneske til detaljer, men jeg opdagede I min nysgerrighed omkring de danske øer, at der manglede et sted på nettet, hvor tingene var samlet. For at finde ud af om der var legepladser, shelter, cykelleje mm. skulle der mange klik til for at finde, hvis jeg overhoved fandt ud af det. Det er meningen at denne side skal komme godt rundt om, hvad du kan finde ude på øerne i Danmark”, forklarer Kristina Møller.

RundtiDanmark.dk vil løbende blive udvidet med nye informationer om og nyheder fra de mange danske ø’er, som omtales på sitet. Man kan kontakte Kristina Møller på rundtidanmark@rundtidanmark.dk.