YouGov afslører rejseplanerne i de nordiske lande for det kommende år

I lyset af den igangværende coronavirus-pandemi data- og markedsanalyse virksomheden YouGov undersøgt rejseplanerne i de nordiske lande for det kommende år.

YouGovs data, som er indsamlet af YouGov Global Travel Profiles på tværs af 25 lande, viser, at finnerne er det folk i Europa, som er mest tilbøjelige til at planlægge en ferie indenlands inden for de næste 12 måneder (56%).

Danskere er mest tilbøjelige til at planlægge en international rejse (36%), tæt efterfulgt af nordmændene (34%). Blandt de nordiske lande svarer flest svenskere, at de ikke har nogen planer om at rejse overhovedet inden for de næste 12 måneder (23%).

YouGovs data viser, at der generelt er to barrierer, der afholder folk i Norden fra at rejse. Mens finner og svenskere angiver, at det hovedsageligt er sundhedsmæssige risici, der afholder dem fra at rejse (hhv. 63% og 62%), er rejserestriktioner den største barriere for nordmænd og danskere (hhv. 63% og 57%).

Photo by Anna Shvets from Pexel