Airbnb-værter giver gratis ophold til italiensk sundhedspersonale

I Italien kan sundhedspersonale nu bo gratis via Airbnb i de kommende to måneder. Ligeledes har deleplatformen iværksat nye fleksible afbestillingsregler i lande, hvor regeringerne har indført særlige rejserestriktioner – herunder Danmark.   

I samarbejde med en lang række lokale med ledige boliger organiserer Airbnb nu gratis indlogering til sundhedspersonale i Italien, hvilket nedsætter behovet for rejser og transport. Det sker som følge af den alvorlige situation med Covid-19. Indtil videre kan italienske læger og sygeplejersker bo gratis i op til to måneder, mens de arbejder med pleje af corona-patienter.

Indsatsen kan du læse mere om her.

Ligeledes har Airbnb ændret sine afbestillingsregler som følge af Covid-19.  Deleplatformens politik for uforudsete omstændigheder gør det muligt for værter og gæster at annullere deres nuværende reservationer uden omkostninger eller bøder. Denne politik gælder for eksisterende reservationer af ophold og oplevelser booket via Airbnb, før den 14. marts 2020, med indtjekning i perioden frem til den 14. april 2020. Airbnb vil i perioden heller ikke opkræve gebyrer eller på anden måde drage nytte af annullerede reservationer.

Læs mere om de nye afbestillingsregler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *