Hotte rejsemål fra Booking.com: Montpellier, Frankrig

Hos portalen Booking.com har de kigget på de globale bookingtendenser for at kunne dele de otte mest hotte rejsemål du kan udforske i 2022. Fra storbyer og bjerglandsbyer til ophold ved havet og rejsemål der er rige på kultur og historie – der er et rejsemål for alle hvor de kan få en uforglemmelig rejse i 2022.

Hos Bangeforikkeatleve.dk bringer vi information om de otte udvalgte rejsemål. Her om Montpellier, Frankrig.

Montpellier, Frankrig

Montpellier er nok en af de mest solfyldte byer i Frankrig og ligger på middelhavskysten i Sydfrankrig. Det er en smuk by fuld af elegant arkitektur. Du kan udforske byen ved hjælp af de nye, moderne sporvognslinjer der blev designet af modedesigneren Christian Lacroix. Derefter kan du tage en tur på de hvide sandstrande der ligger lige ved siden af byen, og få en dosis hav. 82% af de rejsende er enige om at det at kigge på vand gør dem i bedre humør med det samme. De besøgende kan tage en slentretur ned ad den historiske Promenade du Peyrou og smage på noget fransk ost på markedet før de tager et besøg i katedralen eller kaster sig ud i en vinsmagning på slottet Château de Flaugergues fra det 17. århundrede. Kunstelskere bør også besøge Musée Fabre for at opleve elegant kunst fra det 14. århundrede.

Her skal du bo: Det ekstravagante Domaine de Verchant & Spa – Relais & Châteaux er et luksuriøst hotel i et tidligere palæ. Overnatningsstedets faciliteter omfatter den nyeste teknologi, et topmoderne spacenter og elegant dekorerede og møblerede værelser. Når gæsterne ikke er på stranden, kan de slappe i hotellets indendørs og udendørs swimmingpools og nyde solen på terrassen i haven.  Og eftersom nogle af verdens bedste vine kommer fra Frankrig, har hotellet sin egen omfattende vinkælder med mere end 10.000 flasker.