Oplev bæredygtige byer: Marrakech, Marokko

Der er intet som at udforske en by til fods for at få en fornemmelse af stedet. Det er den bedste måde at opdage skjulte perler, møde de lokale og få en så autentisk rejseoplevelse som muligt samtidig med at man passer på miljøet. Hvis du får trætte fødder, kan du også tage på sightseeing med offentlig transport eller på cykel. Ifølge en undersøgelse fra Booking.coms planlægger 42% af de danske rejsende at benytte sig af langsommere transportformer for at mindske deres påvirkning på miljøet i 2022. Desuden vil næsten tre fjerdedele (73%) af de danske rejsende vælge et overnatningssted hvis det har en god miljøcertificering. Med udgangspunkt i dette deler Booking.com seks af verdens bedste byer med hensyn til bæredygtige transportmuligheder baseret på rejsendes anmeldelser samt bæredygtige overnatningssteder på disse rejsemål, som har fået Booking.coms mærkat for bæredygtige overnatningssteder.

Idag præsenterer Bangeforikkeatleve.dk Marrakech i Marokko.

MarrakechMarokko
Den fortryllende og farverige by Marrakech er fuld af summende energi som de rejsende kan fordybe sig i. Hvis du vil udforske byens fascinerende historie, kan du booke en guidet rundvisning på Bahia-paladset og El Badi-paladset. Nyd arkitekturen og de vidtstrakte haver, og få et indblik i denne majestætiske bys tidligere velstand før du afslutter turen med panoramaudsigten over Marrakechs medina fra en skjult terrasse. Marokko er også ofte blevet anerkendt som et af de mest bæredygtige lande i verden. Landets indsats for at forhindre klimaforandringer gennem vedvarende energi og forbud mod plastikposer fremhæver Marokko som et miljøbevidst rejsemål, og det er også blevet anbefalet som et bæredygtigt rejsemål af rejsende på Booking.com.

Her skal du bo: Riad Itrane ligger kun en kort gåtur fra Djema al-Fna-pladsen og tilbyder solterrasser med udsigt til Atlasbjergene og medinaen. Den traditionelle riad har en swimmingpool og serverer marokkanske madspecialiteter – for det meste er økologiske, som gæsterne kan nyde på terrasserne.