Nu kan du tage Snälltåget fra Malmø via Danmark til Alperne

At køre med tog er og bliver en stadig mere populær rejseform. Det er ganske enkelt mere miljøvenligt, at tage toget. Og nu er det også mulig et rejse fra Malmø i Sydsverige til det østrigske alper og dermed fantastisk skimuligheder. Med Snälltåget kan du tage direkte til det populære Zall am See og en række andre skidestinationer. Og i øvrigt så stopper toget også både Høje Taastrup, Odense og Kolding.

“Vi mærker en stor interesse for rejsende til Østrig. Nattoget er den perfekte måde at rejse på – de rejsende kan stige på om aftenen, spise godt i restaurantvognen, spille spil og nyde turen i sine kupéer inden de skal sove. Om morgene vågner man op i smukt og snedigt alpelandsskab”, forklarer Marco Andersson fra Snälltåget.

Der køres en gang om ugen fra den 28. januar til 18. marts. Der er plads til 600 passagerer og mange af afgangene er allerde fuldt booket. Snälltåget benytter i øvrigt bæredygtig energi skabt via vand-, vind. og solkraft.