Verbier er verdens bedste skiresort

Verbier i Frankrig har fået prisen som Worlds Best Ski Resort 2021. Verbier findes i det sydvestlige hjørne af Schweiz. Det er en del af området, der kaldes for De Fire Dale (4 Vallées)

Blandt øvrige nominerede til prisen som bedste Ski Resort kan nævnes Åre i Sverige, Val Thorens i Frankrig, Vallbord i Andorra, Obersdorf i Tyskland, Kitzbüel i Østrig, Levi i Finland og Geilo i Norge.

Prisen World Ski Award er en søsterpris til den anerkendte World Travel Award, og det er professionelle fra rejsebranchen,  der kan stemme om, hvem der skal have priserne.

I Verbier ligger også hotellet W Verbier, der har modtaget prisen som bedste skihotel 2021. Hotellet er en del af Marriott, og findes i 1531 meters højde med adgang til 400 meters skiløb fra de 123 rum.

Verdens bedste Fresstyle Resort er ifølge World Ski Award LAAX i Schweiz. I begrundelsen for prisen står der at LAAX har gode tilbud for både begyndere og professionelle. LAAX har verdens største halfpipe og hele fire snowparks samt Europas første indendørs freestyle hal.

Prisen som bedste nye skihotel 2021 er gået til The Vale Rusutsu i Japan ved området Rusutsu Resort. Et luksushotel der er bygget med naturen som fokus. Bedste skibutik er den i Aurelio Lech i Østrig, mens bedste Charlet i Chalet Zermatt Peak i Schweiz.

Desuden kan det nævnes at Ski Dubai er kåret som bedste indendørs skiresort TUI har fået prisen som bedste skitur operatør, Leo Trippi er kåret som bedste skiagent, mens Blla Coula Heli Sports fra Canada har fået prisen som bedre operatør til Heli-skiing.