Snälltåget kører direkte til Alperne i 2021

I mange år har du kunne tage Snälltåget fra Malmø til Åre i Nordsverige. Nu bliver det også muligt at tage til Alperne på den behagelige rejsemåde fra 2021. Seks fredag i den kommende vinter vil der blive kørt fra Malmø, over Høje Taastrup, Odense og Kolding og med ankomst til de østrigske Alper næste morgen.

Det er direkte til Zell am See, der bliver forbindelser til yderligere otte destinationer i Østrig, da toget vil stoppe i Wörgl, St Johann in Tirol, Zell am See, St Velt, Lend og Bischofshofen. Via at skifte tog bliver det desuden muligt at komme til St Anton, Saalbach-Hinterglemm, Bad Gadstein og Wagrain.

Hjemrejsen bliver lørdagen efter, og man ankommer til Danmark og Sverige om søndagen.

Forbindelserne bliver i uge 6 til 10, og dermed i vinterferien i både Danmark og Sverige. Toget bliver med kupéer med seks senge og så findes der også en restaurantionsvogn. Og der køres i øvrigt på grønt el.

Snälltåget har indgået et samarbejde med Skinetwork som blandt andet Norlander og Slopetrotter er en del af. Der vil det være muligt at købe pakkerejser. Det bliver dog også muligt kun at bestille en togrejse til stk. 2500 tur/retur.