Verdens mest indbydende steder i 2022

Med mere end 232 millioner verificerede anmeldelser fra rejsende løfter den førende digitale rejseplatform Booking.com nu sløret for modtagerne af den 10. årlige Traveller Review Awards, inklusive verdens mest indbydende steder i 2022.

Verdens mest indbydende steder i 2022 dækker over steder på hele jorden og kan med alt fra ikonisk arkitektur til smuk og uberørt natur tilbyde en bred palet af store rejseoplevelser. Det syditalienske vidunder Matera der er kendt som kulisse i mange store Hollywood-film og hvis ikoniske grotter står opført på UNESCOs Verdensarvsliste, ligger øverst på årets liste over verdens mest indbydende byer i 2022. Årets liste omfatter desuden to byer der også blev anerkendt i 2020: Taitung City i Taiwan og Monte Verde i Brasilien.

Verdens mest indbydende byer i 2022

  1. MateraItalien
  2. BledSlovenien
  3. Taitung CityTaiwan
  4. NafplioGrækenland
  5. ToledoSpanien
  6. Monte VerdeBrasilien
  7. BruggeBelgien
  8. Nusa LembonganIndonesien
  9. Ponta Delgada (Azorerne)Portugal
  10. Hoi AnVietnam

Hvis du vil vide mere om disse rejsemål, kan du klikke her.