Unikke overnatninger i Vestsverige: Villa Bro telte i træerne tæt på vandringsruten Kuststigen

Bangeforikkeatleve.dk præsenterer i disse uger en række unikke overnatningssteder i Vestsverige. I dag Villa Bro telte i træerne tæt på vandringsruten Kuststigen.

Hos Villa Bro kommer man helt tæt på naturen, når man overnatter i et trekantet telt, der er spændt op mellem tre kraftige træstammer. Overnatningen foregår en til to meter over jorden, hvor man kan få en svævende fornemmelse i det lille to-personerstelt. Man er omgivet af en rolig og frodig cederskov på den lille teltplads, som rummer totalt fem trætelte. Og man behøver ikke at give helt køb på bekvemligheder, kun hundrede meter fra teltene ligger Villa Bros hovedbygning med restaurant, toiletter og brusere. Er man til en lidt mere luksuriøs naturoplevelse, er der nu også mulighed for at overnatte i et glampingtelt, komplet med dobbeltseng, dyner, puder, sengetøj, håndklæder og speciel belysning. Opholdet kan kombineres med vandreture på Kuststigen, som passerer lige forbi. Og hvis man er heldig, kommer der hjorte og elge forbi lige uden for teltet.

Læs mere: www.villabro.se/bridge-to-nature—glamping-and-tree-tenting