Se listen: Her er de lækreste efterårs-getaways med Airbnb

Danske Airbnb-værter har oplevet en markant vækst i deres indtjening i sommer i år sammenlignet med samme periode sidste år. Nu er det spændende, om danskerne også vælger at dyrke staycation i efteråret, når der er brug for et pusterum fra hverdagen. Du kan se de lækreste getaways til efteråret på Airbnb her. 

Når Spanien, Portugal og mange andre af danskernes favoritdestinationer er orange på kortet over destinationer, man ikke bør rejse til her under coronakrisen, er det godt, at der er masser af lækre steder herhjemme, hvor man kan holde en efterårs-getaway. Vi har samlet et udvalg af de fineste af slagsen her, og der er alt fra afslapning i trætoppe til at tage en digital detox i et halmhus.  

Simple living i trætophuse nord for København          
I Hørsholm nord for København kan man gemme sig i det grønne og få en stor naturoplevelse i disse hyggelige trætophuse. Her er udsigt over en lille sø, hvor man kan nyde efterårsfarverne og koble af fra hverdagen. Under boligerne er der integreret lækre solvendte opholdsområder. Høns klukker i haven. Ren idyl.  

Idyllisk skovhytte med egen svævebane
Denne skovhytte på Orø har plads til hele familien. Den er placeret lige i udkanten af Hegneskoven og råder over en privat svævebane. Her er rig mulighed for at komme helt væk fra byen og holde god afstand, idet indbyggertallet på Orø blot lyder på 893 personer. Én af vejene til Orø går i øvrigt via en af Danmarks korteste færgeture på kun seks minutter fra Hammer Bakke i Hornsherred. 

Sjældent kuppelhus i Esbjerg
Dette spektakulære kuppelhus i Esbjerg ligner ikke ret meget andet. Faktisk findes der kun tre lignende boliger i hele Europa. Der er 300 meter til stranden og ikke mindst en eventyrlig stemning i det runde hus, der leder tankerne hen på eventyrbyen ”Hobbitville” fra fortællingen om Ringenes Herre. 

100 år gammel idyl i Langå
I dette 100 år gamle egetræshus i Langå ved Randers er soveværelset placeret øverst oppe med panoramaudsigt mellem trætoppene. Det skaber en helt særlig idyl med fuglekvidder og nysgerrige egern, der piler forbi. En spektakulær bolig tæt på Gudenåen og med egen sauna med vindue ind til skoven. 

Naturhus uden indvendige døre
Der gemmer sig en helt speciel oplevelse i dette naturhus i Tapdrup syv kilometer fra Viborg. Huset egner sig perfekt til en kærlighedsferie, idet boligen består af ét stort rum uden brug af indvendige døre. Til gengæld er der store panoramavinduer med en malerisk udsigt til skoven og den omkringliggende natur. Tæt på Dollerup Bakker, Hald Sø og Nørreådalen, hvor der er rig mulighed for at sejle i kano og kajak.

Digital detox i unikt halmhus
I vestjyske Ørnhøj, der kun huser 736 indbyggere, ligger dette charmerende halmhus med naturen lige uden for døren. Huset har så mange finurlige detaljer og konstruktioner, at det nærmest udgør en attraktion i sig selv. Værten tilbyder helt bevidst ikke wi-fi, idet der lægges op til et teknologifrit ophold i spektakulære omgivelser.

Hent mere inspiration her. 

Om Airbnb
Airbnb er en af verdens største udbydere af unikke, autentiske overnatninger og oplevelser. Mere end 7 millioner hjem og titusindvis af originale aktiviteter kan bookes, alle drevet af lokale værter. Airbnb har hjulpet millioner af overnatnings-entreprenører med at tjene penge på deres passion og samtidig holde de økonomiske gevinster i deres eget nærmiljø. Med flere end 750 millioner gæsteankomster og en tilgængelighed på 62 sprog fordelt på flere end 220 lande og regioner verden over, hylder Airbnb personlige relationer, lokalsamfund og tillid verden over.