Du kan bo i historisk villa i Italien


Har du nogensinde drømt om at holde bryllup som en prinsesse, så er det nu, du skal slå til. Engelske prinsesse Beatrice, der netop er blevet gift med den italienske millionær Edoardo Mapelli Mozzi, udlejer nu deres historiske villa på Airbnb.

Parrets villa er fra det 18. århundrede med en eventyrlig gårdhave fra det 15. århundrede og en frodig engelsk park, der omgiver villaen. På den anden side af parken finder du en lækker swimmingpool omgivet af hundrede år gamle træer.

Stueetagen, der dækker 800 kvm, er møbleret med værdifulde antikke møbler – mere romantiske omgivelser finder du ikke. Der er plads til 200 spisende gæster, og så er der intet mindre end 15 soveværelser og 11 badeværelser. Det royale par har naturligvis også sørget for, at prisen inkluderer en husholderske.