Forlystelsesparken Liseberg i Göteborg fylder 100 år

Sveriges største forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, fylder 100 år, og byder på en række nyhederne til jubilæet. 

Denne weekend åbner parken for sæsonen med det nye, magiske familiehotel Liseberg Grand Curiosa Hotel og den nye attraktion Luna, som tager gæsterne til månen og tilbage. Med hotelåbningen og åbningen af et spektakulært vandland, Oceana, går Liseberg fra at være en forlystelsespark, til at blive en året rundt-destination.

Liseberg, der så sent som i 2022 blev kåret til Nordens bedste forlystelsespark (European Star Award, Kirmes Park & Revue), fylder rundt. Det bliver fejret med de største investeringer i virksomhedens historie. Milliardinvesteringer i form af Liseberg Grand Curiosa Hotel, og Oceana, et af Nordens kommende og største vandlande, markerer jubilæet. Hotellet indvies i 22. april og vandlandet Oceana i foråret 2024. Den samlede investering ligger på over 1,6 milliarder kroner.