Fantastiske madmarkeder der kan inspirere til gastronomiske rejser: Osaka, Japan

Forbered dig på at dine tænder løber i vand og maven rumler når du ser nærmere på nogle af de bedste madmarkeder rundt om i verden der kan inspirere til et ophold med fokus på fantastiske smage og kulinariske eventyr. Prøv lidt af det hele, fra lokale favoritter til internationale retter, i en afslappet atmosfære side om side med andre rejsende og de lokale. Når alt er samlet under ét tag, er der noget for enhver – veganere, kødspisere og alle derimellem. På et madmarked kan du altid få stillet sulten, uanset om du er til det søde, det salte, noget stærkt eller mildt. 51% af danske rejsende drømmer, ifølge en undersøgelse fra Booking.com, om at besøge de bedste kulinariske destinationer på deres næste rejse, og derfor deler Bangeforikkeatleve.dk syv madmarkeder du ikke må gå glip af som inspiration til dine næste foodie-ferier. I dag Osaka i Japan.

Osaka, Japan
Osaka har kælenavnet “tenka no daidokoro” (nationens køkken), og byen skuffer ikke når det gælder madmarkeder der får tænderne til at løbe i vand. Umeda Food Hall, der ligger i stormagasinet Hanshin, består af 30 restauranter hvor du kan smage på en lang række internationale retter fra blandt andet Japan, Korea og Italien. Et andet madmarked du ikke må gå glip af, er EST, som åbnede i 2020. I midten af markedet er et område hvor gæster kan sidde og dele de forskellige retter med familie og venner. Der er mange forskellige muligheder der kan vække smagsløgene, blandt andet med lækre gyoza-dumplings og champagne i sjove og livlige omgivelser. Hvis du vil udforske byen yderligere, kan du også nyde søde lokale lækkerier på en byvandring med mulighed for at smage okonomiyaki-pandekager.                

Her skal du bo: Hotel Hankyu Respire Osaka har en fantastisk placering i nærheden af Umeda Station og Grand Front Osaka, der har et bredt udvalg af shopping- og spisemuligheder på samme sted. Når du har shoppet og smagt dig igennem de lokale lækkerier, kan du slappe af i overnatningsstedets japanske have. Hvis sulten pludselig indfinder sig, har hotellet en italiensk restaurant med udsigt over den smukke have, et åbent køkken og et godt udvalg af vine.