Isaberg holder MTB-festival

Den 29. april til 1. maj afholdes MTB-festival på smålandsfjället Isaberg. En mulighed for alle cykelentusiaster til at komme og kigge på nyheder fra cykel- og tilbehørsfronten. Der vil være guidet turer for både MTB, Gravel og i hopzonen. En oplagt mulighed for at samle inspiration.

“Vores satsning på at blive en MTB-destination, der kan regnes med i det sydlige Sverige har udviklet sig rigtigt fint. Nu kan vi byde alle regionens cykelentusiaster til sæsonpremier, så vi sammen kan udvikle og inspirerer til en superfin cykelsæson over sommeren 2023”, forklarer Louise Söderlund fra Isaberg.

Isaberg Mountain Resort er et fritidsanlæg, der stadig har skiløb som den store hovedattraktion, men om sommeren bliver et eldorado for andre aktiviteter. Totalt har Isaberg 250.000 besøgende per år.