LIANZHOUFOTO-udstillingen skudt i gang i Lianzhou City, Kina

For nylig startede LIANZHOUFOTO i Lianzhou, Qingyuan, Guangdong. Det blev arrangeret af Qingyuan kommunale bureau for kultur, radio, film og tv-turisme og sport, Xinhua Nyhedsbureauet Kinas fotobureau og Xinhuanet Co., Ltd., og blev udført af Lianzhou kommunale bureau for kultur, radio, film og tv-turisme og Sports and Xinhuanet Guangdong Co., Ltd. Chen Kaixing, præsident for Xinhua Nyhedsbureau Guangdong Branch, Duan Zhipu, sekretær for partiudvalget og formand for Xinhua Nyhedsbureauet Kinas fotobureau, Tan Shilong, medlem af det stående udvalg i Qingyuan kommunale udvalg og minister for propagandaafdelingen, Su Jindan, viceborgmester i Qingyuan City, Pan Zhenghuan, sekretær for Lianzhous kommunale udvalg, Wang Jinsheng, assistent for præsidenten for Xinhuanet og medlem af Guangdong-provinsens politiske rådgivende konference, Dai Shaomei, vicesekretær for Lianzhou kommunale Komiteen og borgmesteren, Moritz Newmuller, international chefkurator, og Na Risong, indenlandsk chefkurator annoncerede i fællesskab den nye start af LIANZHOUFOTO.

Pan Zhenghuan, sekretær for Lianzhou kommunale partiudvalg, sagde i sin velkomsttale, at efter femten år med nedbør og transformation er LIANZHOUFOTO blevet et prestigefyldt kulturelt mærke i verdensfotograferingsudstillingen. Flere og flere internationale venner, kunstnere og fotografer i ind- og udland er opmærksomme på Lianzhou, går ind i Lianzhou og forstår Lianzhou og deler deres kreative ideer og kunstneriske præstationer til verden gennem LIANZHOUFOTO, som har åbnet et “vindue” for folk fra alle samfundslag af livet i ind-og udland for at forstå Lianzhou.

 Su Jindan, viceborgmester i Qingyuan City, sagde i sin tale, at Qingyuan er en landskabsby fuld af vitalitet, og Lianzhou, som en sub-central by i Qingyuan, har altid været en lys perle blandt otte amter og byer i Qingyuan. LIANZHOUFOTO har været etableret siden 2005. Efter mere end ti år med udforskning, dyrkning, innovation og udvikling, har det bygget en internationalt platform for tovejskommunikation til fotoindustrien, introduceret en lang række vigtige fotografer, der er aktive i front af international fotografering til fotoindustrien i Kina, og skrev konstant et smukt kapitel i fotokunst. Det forventes, at gennem “vinduet” i LIANZHOUFOTO vil Qingyuan gå til verden og fortælle verden om Qingyuan.

Kontakt:
Selskab: Xinhua Nyhedsbureau Kinas Fotobureau
Kontakt: Zhang Shengbing
E-mail: 617238944@qq.com
Tel: +86138 1188 8467
Website: https://lz.chnphoto.cn/