Du bor centralt i Prag på Ramada Prague City Centre

Prag er, som bekendt af de fleste, hovedstaden i Tjekkiet, men også hovedbyen for turisme i den centraleuropæiske land, der har så meget at byde på. Mange millioner turister besøger årligt byen, der har omkring 1,3 millioner indbyggere. De fleste tager til Prag for at nyde og hygge dig i den charmerende gamle bydel koncentreret om Karlsbroen og pladsen omkring det gamle rådhus med det astronomiske ur.

Og er det den gamle bydel med de mange restaurant og de smukke bygninger, du gerne vil opleve i Prag, så er det oplagt at bo centralt, når du besøger byen, der tidligere også var hovedstad i Bøhmen. På Ramada Prague City Centre hotel bor du ekstremt centralt i hovedstaden.

Ramada Prague City Centre finder du på Wenceslas Square, Wenzelspladsen, få minutters gang fra den gamle by og stort set lige ved siden af det tjekkiske Nationalmuseum. Wenzelspladsen er lidt tilgængeligt via tre metrolinier, der alle stopper ved museet. Der er blot 17 km til Vaclav Havel Lufthavn, så det er hurtigt at tage taxa eller benytte hotellets transportservice.

Værelser af god standard på Ramada Prague City Centre i Prag

Hotellet består af 98 værelser i en god standard med nyere badeværelser, og er også oplagt til konferencer med lækre lokaler til brug for dette. Som noget vigtigt er der god internetforbindelse til rådighed på hotellet, morgenmad buffeten er af god standard, og så er der en super imødekommende service i hotellets reception.

Et ophold på Ramada Prague City Centre i Prag er en god oplevelse.