Best Western ToRVEhallerne i Vejle udvider til 161 værelser og ny parkeringskælder

Best Western ToRVEhallerne i Vejle annoncerer en ambitiøs udvidelse, som vil gøre det til Vejles største hotel i januar 2026. Med en omfattende forøgelse af værelseskapaciteten styrker Torvehallerne sin position som en førende konferenceudbyder i regionen. Hotellet udvider sin nuværende kapacitet på 74 dobbeltværelser med yderligere 87 værelser. Det bringer således hotellet samlet op på 161 værelser.

Terje Hounsvad Thesbjerg, direktør og medejer af ToRVEhallerne, ser en stigende efterspørgsel på hotelværelser i Vejle, hvilket åbningen af nye hoteller i de seneste år understøtter. “Vi kan se, at der er behov for flere overnatningsmuligheder i og omkring Vejle. Selvom der åbnede to andre hoteller, steg vores belægningsprocent efterfølgende,” siger Terje Hounsvad Thesbjerg.

Byggestart påbegyndes oktober 2024, og udvidelsen af Best Western ToRVEhallerne forventes at stå færdigt januar 2026.