Apollo Rejser: Grækenland snart klar til at modtage turister

Danmarks næststørste charterrejseselskab, Apollo Rejser, er optimistiske med hensyn til at få danske turister til Grækenland i denne sommer. Selskabet skriver i en pressemeddelelse at det sydeuropæiske land og, ikke mindst, landets små turistøer, melder klar til snart at modtage turister igen.

”Ferier bliver ikke, som ferier var, lige med det samme igen. Hverken måden vi rejser på eller antallet af rejser, vi tager. Det kan vi lige så godt indse. Men både vi og vores samarbejdspartnere er rigtig godt klædt på til at sende danskerne på trygge og gode ferier igen, når den tid kommer. Bl.a. er Grækenland, som er Apollos flagskib, velforberedte på turisme, idet de mange små turistøer har været meget lidt ramte af corona-situationen, og samtidigt tager det meget alvorligt, fordi turismen er uhyre vigtig for dem,” forklarer Glenn Bisgaard, fra Apollo Rejser i Danmark.

Flere medier beretter at det kan blive muligt for udenlandske turister at rejse ind i Grækenland allerede fra den 1. juni.