Hotte rejsemål fra Booking.com: Taichung, Thailand

Hos portalen Booking.com har de kigget på de globale bookingtendenser for at kunne dele de otte mest hotte rejsemål du kan udforske i 2022. Fra storbyer og bjerglandsbyer til ophold ved havet og rejsemål der er rige på kultur og historie – der er et rejsemål for alle hvor de kan få en uforglemmelig rejse i 2022.

Hos Bangeforikkeatleve.dk bringer vi information om de otte udvalgte rejsemål. Her om Taichung i Thailand.

Taichung, Taiwan
Taiwans næststørste by er berømt for sine store natmarkeder. Over halvdelen af de rejsende (57%) ønsker at smage ny og anderledes mad når de rejser i 2022, og i denne by kan du slentre gennem et af de pulserende gademarkeder og smage en Taiyang bing (solkager), de lokale kødboller i Taichung og selvfølgelig en forfriskende bubble tea. Taichung er hjemsted for utrolige historiske templer og seværdigheder du bare må se. For eksempel det prestigefyldte 200 år gamle tempel, Lecheng, det rigt udsmykkede Chenghuang-tempel og Wanhe-templet med sine tre haller. Disse templer er eksempler på fantastisk arkitektur og viser byens forfædres rige kulturelle historie.

Her skal du bo: Petrichor Hotel ligger i kort afstand fra natmarkederne og National Taiwan Museum of Fine Arts. Gæsterne på dette elegante og moderne hotel kan nyde godt af á la carte-morgenmad eller amerikansk morgenmad inden de tager ud for at udforske byen. Der er også mulighed for at slappe af efter en eventyrlig dag i et af de udendørsbade som nogle af værelserne har.