Fantastiske madmarkeder der kan inspirere til gastronomiske rejser: Taipei, Taiwan

Forbered dig på at dine tænder løber i vand og maven rumler når du ser nærmere på nogle af de bedste madmarkeder rundt om i verden der kan inspirere til et ophold med fokus på fantastiske smage og kulinariske eventyr. Prøv lidt af det hele, fra lokale favoritter til internationale retter, i en afslappet atmosfære side om side med andre rejsende og de lokale. Når alt er samlet under ét tag, er der noget for enhver – veganere, kødspisere og alle derimellem. På et madmarked kan du altid få stillet sulten, uanset om du er til det søde, det salte, noget stærkt eller mildt. 51% af danske rejsende drømmer, ifølge en undersøgelse fra Booking.com, om at besøge de bedste kulinariske destinationer på deres næste rejse, og derfor deler Bangeforikkeatleve.dk syv madmarkeder du ikke må gå glip af som inspiration til dine næste foodie-ferier. Idag Taipei i Taiwan.

TaipeiTaiwan
Shilin natmarked i Taipei er et underjordisk madmarked for madelskere hvor du kan finde unikke og populære taiwanske retter. Selve natmarkedet er en essentiel del af den taiwanske kultur, og som det største natmarked i Taipei kan du finde alt her. Hvis du vil prøve noget anderledes, bør du smage lokale delikatesser som fermenteret tofu, taiwanesisk stegt kylling, omelet med østers og friturestegt is. Også natmarkederne Ningxia og Yansan er et besøg værd.

Her skal du bo: The Tango Hotel Taipei Jiantan ligger kun en kort gåtur fra natmarkedet Shilin og metrostationen Jiantan. Det er en perfekt beliggenhed i centrum af Taipei, og hotellet giver besøgende det bedste af to verdener takket være kunstnerisk storbyindretning og panoramaudsigt over bjergene. Her kan du slappe af ved poolen eller nyde en pause fra sightseeing med et måltid eller en drink i hotellets restaurant og bar.