Fantastiske madmarkeder der kan inspirere til gastronomiske rejser: Bangkok

Forbered dig på at dine tænder løber i vand og maven rumler når du ser nærmere på nogle af de bedste madmarkeder rundt om i verden der kan inspirere til et ophold med fokus på fantastiske smage og kulinariske eventyr. Prøv lidt af det hele, fra lokale favoritter til internationale retter, i en afslappet atmosfære side om side med andre rejsende og de lokale. Når alt er samlet under ét tag, er der noget for enhver – veganere, kødspisere og alle derimellem. På et madmarked kan du altid få stillet sulten, uanset om du er til det søde, det salte, noget stærkt eller mildt. 51% af danske rejsende drømmer, ifølge en undersøgelse fra Booking.com, om at besøge de bedste kulinariske destinationer på deres næste rejse, og derfor deler Bangeforikkeatleve.dk syv madmarkeder du ikke må gå glip af som inspiration til dine næste foodie-ferier. Idag Bangkok i Thailand.

Bangkok, Thailand
Siam Center Food Court, der også er kendt under navnet Food Republic, ligger i centrum af Bangkok, og her finder du mad fra hele verden på samme sted. Området er delt i to, hvor du kan sætte tænderne i henholdsvis asiatiske og vestlige favoritter eller traditionelle thailandske retter. Inden du besøger dette madmarked, er det godt at være opmærksom på at det ikke er muligt at betale med kontanter. Man skal stille sig i kø til betalingsskranken for at veksle kontanter til kredit. Bliv klogere på den thailandske kultur, og kast dig ud i endnu flere kulinariske eventyr med en privat halvdagstur i Bangkok, hvor du kan smage på autentiske, traditionelle retter som bubble tea, pad thai og sticky rice med mango og runde oplevelsen af med en cocktail på en tagbar med panoramaudsigt over Bangkok.

Her skal du bo: På Hua Chang Heritage Hotel er der en luksuriøs og moderne stemning med traditionelle thailandske træk. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra det berømte Siam Paragon-marked. Er du til det thailandske køkken, bør du besøge hotellets restaurant. De laver moderne udgaver af traditionelle thai-retter der slår benene væk under én. Når du har smagt dig igennem Bangkok, kan du slappe af ved poolbaren.