Vandring i vildmark – Kroppefjällsleden indvies i juni

Kroppefjällsleden er 54 km lang og løber gennem det vestlige Sveriges største vildmarksområder. Stien indvies i juni 2022 med flere etaper, shelters, gangbroer og afmærkninger. Det gigantiske naturområde Kroppefjäll er et af Vestsveriges største naturreservater og byder på smuk natur i form af åben fyrretræsskov, søer og en sprækkedal. Kroppefjälls vildmarksområde er på 23.000 hektar, og går man hele vandreruten Kroppefjällsleden, kommer man igennem ikke mindre end tolv forskellige naturreservater. Og de har alle deres egen særegne natur.

Vil man vandre på den nye Kroppefjällsleden, er det oplagt at bo hos Ragneruds vandringsdestination. Stedet satser helhjertet på vandring, med pakker der inkluderer overnatning, kort og leje af udstyr til vandreturen. Her er også økologisk mad af nærproducerede råvarer hos Ragnerud Kök, og bagefter kan man slappe af med en tur i sauna og et dyp i søen.

Læs mere om Kroppefjällsleden: www.vastsverige.com/da/natur-og-friluftsliv/vandring/vandreruter/kroppefjallsleden