Michelin-rejsemål: Dubai

For mange er et besøg på en Michelin-restaurant ikke blot højdepunktet på deres rejse, men den primære årsag til rejsen. Bangeforikkeatleve.dk præsenterer derfor en række oplagte steder at besøge, hvor du netop drømmer om de bedste kulinariske rejseoplevelser. I dag Dubai.

Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Dubai er berømt for sine brunchbuffeter om fredagen, overdådige begivenheder med stationer hvor kokkene står og laver maden, samt store mængder drikkevarer. Der er desuden også et stigende fokus på det lokalt funderede køkken. Byen er som skabt til foodies med et væld af instagram-venlige restauranter, gadekøkkener og food trucks, hvor man finder mad fra næsten hele verden. Hvis du gerne vil udforske byens madscene, kan du tage på en streetfood-tur i Dubai, hvor deltagerne kommer rundt i gaderne i Dubais gamle bydel og kan opleve byens traditionelle madkultur. Her kan du prøve en række forskellige arabiske, indiske og asiatiske retter i løbet af den fire timer lange private tur.

Her skal du bo: I gåafstand fra Jumeirah Strand og med udsigt til den ikoniske Dubai Marina finder man det stilfulde InterContinental Dubai Marina, an IHG Hotel der tilbyder fitnesscenter, spa og udendørs pool samt ni eksklusive restauranter og barer. Marina Social drives af kokken Jason Atherton, der er blevet belønnet med Michelin-stjerner, og tilbyder middelhavsinspirerede retter og fantastisk udsigt over marinaen. Restauranten er blevet kåret som Dubais bedste europæiske restaurant i 2021 og har alt lige fra tværreb der har været på grillen i 15 timer, til hummerlinguine og kreative retter som f.eks. “tomat og burrata”, en hel tomat med en burrata indeni.