Fantastisk ophold med havudsigt: Noah Surf House, Portugal

Verdenshavenes dag fejres hvert år den 8. juni for at påminde og informere folk om havenes vigtige rolle for vores hverdag samt den indvirkning mennesker har på havet. Derfor præsenterer Bangeforikkeatleve.dk en række steder, hvor du kan rejse hen og nyde en fantastisk havudsigt. I dag SwaSwara Gokarna i Indien.

Noah Surf House PortugalSanta Cruz, Portugal
Portugals vestkyst er et fantastisk rejsemål til surfing og har populære surferområder og bølger der passer surfere på alle niveauer. De rejsende kan dyrke deres passion for surfing samtidig med at de bevarer havet ved at rejse mere bæredygtigt og overnatte på Noah Surf House Portugal, som har fået mærkaten for bæredygtige overnatningssteder og har implementeret flere tiltag for at reducere deres miljømæssige fodaftryk. Det passer perfekt for de 56% af danske rejsende* der siger at der er større sandsynlighed for, at de ville vælge et bæredygtigt overnatningssted – uanset om de aktivt ledte efter et eller ej. Overnatningsstedets unikt indrettede værelser har vinduer der vender ud mod havet, og i stedet for aircondition anvendes den kølige havbrise. Hotellet har solpaneler der genererer nok elektricitet til 70% af deres vandopvarmning, samt en økologisk have med høns der bidrager til komposteringen.