Branäsgruppen klar med stor sommersatsning

Normalt er det skiløb der foregår på skianlæggene Branäs, Kungsberget og Vallåsen. Men fra 24. juni er der andre aktiviteter på de tre destinationer, der administereres af virksomheden Branäsgruppen.

I Branäs i Värmland er der sommeråbent med aktiviteter som cykling og padel. Der er lavet fire nye cykelruter heriblandt to der er velegnet til de mindste og lavet ved det børnevenlig Soltorget. I Kungsberget i det østlige af det centrale Sverige er lavet tre nye ruter, så der i alt er 14 af slagsen i området. Det hele med udgangspunkt i den store Kungs8an stolelift, der bringer cyklisterne til tops i området. Desuden findes padelbane, volleybane, gode vandringsruter og mulighed for at fiske. I Vallåsen på Hallandsåsen i det sydlig Sverige er bygget en Vallåsen Bike Park, der i mange år har været en af Sveriges mest populære Bike Parks. Her er muligheder for ruter af alle sværhedsgrader. Altså muligheder for både nybegyndere og de mere avanceret ryttere. Altså du kan holde din sommerferie på de svenske vinterdestinationer.