Oplev bæredygtige byer: København

Der er intet som at udforske en by til fods for at få en fornemmelse af stedet. Det er den bedste måde at opdage skjulte perler, møde de lokale og få en så autentisk rejseoplevelse som muligt samtidig med at man passer på miljøet. Hvis du får trætte fødder, kan du også tage på sightseeing med offentlig transport eller på cykel. Ifølge en undersøgelse fra Booking.coms planlægger 42% af de danske rejsende at benytte sig af langsommere transportformer for at mindske deres påvirkning på miljøet i 2022. Desuden vil næsten tre fjerdedele (73%) af de danske rejsende vælge et overnatningssted hvis det har en god miljøcertificering. Med udgangspunkt i dette deler Booking.com seks af verdens bedste byer med hensyn til bæredygtige transportmuligheder baseret på rejsendes anmeldelser samt bæredygtige overnatningssteder på disse rejsemål, som har fået Booking.coms mærkat for bæredygtige overnatningssteder.

Idag præsenterer Bangeforikkeatleve.dk København.

KøbenhavnDanmark
København er med sin arkitektur og royale historie et fantastisk rejsemål til en spændende storbyferie. København er kendt for at være en cykelvenlig by og, ifølge Booking.coms data, det mest anbefalede rejsemål til cykling. Den bedste måde at opleve den danske hovedstad er på en guidet cykeltur hvor du cykler rundt til både kendte seværdigheder såvel som til mindre kendte steder. Undervejs bliver deltagere også klogere på hvordan de kan reducere sit CO2-aftryk, og hvordan København blev en af de mest bæredygtige og energieffektive byer i verden. Du kan også besøge de mange gode spisesteder eller tage en dukkert i det kolde vand for at vække din indre viking.

Her skal du bo: Kom helt tæt på dansk design med et ophold i Københavns første skyskraber, Radisson Collection Royal Hotel. Hotellet tilbyder endda cykeludlejning så gæsterne kan udforske byen som de lokale. Hotellet ligger tæt på Tivoli og Københavns Hovedbanegård og tilbyder moderne værelser samt et topmoderne fitnesscenter og spa hvor gæsterne kan slappe af efter en dag med sightseeing.