SAS åbner ruten fra Aalborg til New York

SAS lancerer to nye ruter fra Aalborg og Göteborg til New York fra april 2023.

Efter ruteudvidelsen kan borgere fra Aalborg og Göteborg flyve direkte til New York tre gange ugentligt med den seneste tilføjelse til SAS-flåden – Airbus A321 Long Range.

”Som en del af SAS’ strategi om at styrke det regionale tilbud i Skandinavien er vi glade for at kunne åbne interkontinentale ruter fra Göteborg og Aalborg. Vi ser en efterspørgsel fra byer udenfor hovedstæderne og er glade for at knytte dem til flere dele af verden. Airbus A321 Long Range er et lidt mindre langdistancefly med en perfekt størrelse til at betjene de regionale markeder. At få en komfortabel måde at rejse på med færre stop til spændende byer som New York er noget, vi tror vores rejsende vil sætte stor pris på,” siger Erik Westman, EVP & CCO, Network and Revenue Management.

De nye ruter supplerer SAS’ fire andre ruter til New York, og SAS vil tilbyde i alt fem daglige afgange fra Skandinavien til New York.