Svenske Skistar sælger andel af østrigsk skidestination

Svenske SkiStar, der er den førende udbydere af skidestinationer i Skandinavien, sælger nu deres andel af det østrigske St. Johann. Baggrunden for salget er, at SkiStar vil satse alle deres ressourcer på det voksende marked med at holde aktiv sommerferie på de svenske skidestinationer.

Køberen af andelen er den østrigske familievirksomhed Schultz Gruppe, der i forvejen driver en række skiområder, hoteller og restauranter i Tyrol, hvor St. Johann ligger.

“Allerede i 2017/2018 kunne vi se en tydelig forandring i rejsemønstret i Skandinavien og takt med ’semester’-trenden vil vi fokusere vores investeringer og satsning i Norge og Sverige for at videreudvikle både virksomheden og lønsomheden på vores hjemmemarked. Dermed forstærker vi vores position som den førende feriearrangør i Skandinavien. Rejsen mod at skabe mindeværdige fjälloplevelser for vores gæster sommer og vinter er begyndt”, forklarer direktør i SkiStar Stefan Sjöstrand blandt andet i en pressemeddelelse.

SkiStar ejer og driver Skandinaviens fem største skianlæg: Sälen, Åre og Vemdalen i Sverige, Hemsedal og Trysil i Norge samt Hammarbybacken i Stockholm.