Oplev bæredygtige byer: New York, USA

Der er intet som at udforske en by til fods for at få en fornemmelse af stedet. Det er den bedste måde at opdage skjulte perler, møde de lokale og få en så autentisk rejseoplevelse som muligt samtidig med at man passer på miljøet. Hvis du får trætte fødder, kan du også tage på sightseeing med offentlig transport eller på cykel. Ifølge en undersøgelse fra Booking.coms planlægger 42% af de danske rejsende at benytte sig af langsommere transportformer for at mindske deres påvirkning på miljøet i 2022. Desuden vil næsten tre fjerdedele (73%) af de danske rejsende vælge et overnatningssted hvis det har en god miljøcertificering. Med udgangspunkt i dette deler Booking.com seks af verdens bedste byer med hensyn til bæredygtige transportmuligheder baseret på rejsendes anmeldelser samt bæredygtige overnatningssteder på disse rejsemål, som har fået Booking.coms mærkat for bæredygtige overnatningssteder.

Idag præsenterer Bangeforikkeatleve.dk New York i USA.

New YorkUSA
New Yorks gitterformede og nummererede gadesystem gør det nemt at finde vej uanset hvor langt du går i denne by som flest rejsende på Booking.com har anbefalet til gåture. Gå en tur gennem Manhattan, og opdag de forskellige bydele fra SoHo til Midtown og selvfølgelig Central Park. Hvis du gerne vil opleve byens boheme-stemning, kan du booke en byvandring i Greenwich Village for at opleve de hyggelige gader og historiske huse i denne kunstneriske bydel. Det er nemt at komme rundt i byen til fods, men hvis du får brug for det, kan du altid hoppe på metroen som en ægte newyorker.

Her skal du bo: LUMA Hotel, som ligger på den fodgængervenlige og ikoniske Times Square, tilbyder stilfuld og bæredygtig overnatning i hjertet af Manhattan. Udover de moderne og rummelige værelser kan gæsterne også nyde et lækkert måltid eller en kreativ cocktail i den fantastiske restaurant og bar. Hotellet ligger også kun en kort gåtur fra Empire State Building, så gæsterne kan nemt gå derhen og nyde den enestående udsigt over New York fra denne berømte bygning.