Trendy rejsetrend for 2024: Valkenburg i Holland

I forbindelse med Booking.coms store undersøgelse om rejsetrends for 2024, præsenteres vi her på Bangeforikkeatleve.dk og vores søstersite www.VilGerneLEve.dk nu en række destinationer for 2024, som spås at blive populære blandt rejsende på globalt plan. I dag Valkenburg i Holland.

ValkenburgHolland
Holland har meget andet at byde på end sin livlige og berømte (og berygtede) hovedstad, og den smukke by Valkenburg i provinsen Limburg vil være en livgivende oplevelse for enhver besøgende. Byen er skøn året rundt, men rejsende kan i især træde ind i et sandt eventyr her om vinteren. Det er perfekt for de 25% af rejsende, der vil bruge deres ferie på at nyde et køligere klima i 2024. Denne bedårende by er berømt for sine marmorgrotter, herunder Velvet-grotten, der stammer tilbage fra middelalderen og består af hemmelige flugtruter som er forbundet med Valkenburg Slot. Nu om dage afholdes det årlige julemarked i denne labyrint af fortryllende gange, hvor besøgende kan opleve et underjordisk eventyrland med glimtende lys, miniaturelandsbyer og boder der sælger lækre vafler overhældt med smeltet chokolade. Over jorden kan besøgende tage på en byvandring med en selvguidet byrute og løse gåder, der afslører maleriske borge og bymure, mens det fantastiske Syd-Limburgske damptog gør det muligt at opleve det bølgende landskab på en autentisk og behagelig måde i en hyggelig togvogn. Det usædvanligt bakkede landskab, som er særligt elsket af lokale hollandske turister der ønsker en afslappende ferie, giver mulighed for at tage på skønne vandre- og cykelture i sommermånederne – og byen ligger kun en kort køretur fra Maastrichts gourmetlækkerier.