Dansk Camping Union satser på en stærk sæson 2022

Oven på nogle år med corona og restriktioner satser Dansk Camping Union på et 2022 med masser af nye, spændende tiltag og events – og ikke mindst nærvær og naturoplevelser.

Fredag 18. marts 2022 åbner de sidste 11 ud af DCUs i alt 20 campingpladser bommen for en ny sæson, og hvis der er nogen, der glæder sig, er det værterne på pladserne – og DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen.

“Jeg glæder mig som aldrig før til at åbne i år. For første gang i tre år kan vi åbne en sæson på helt normal vis. Vi har fuldstændig styr på alt derude – og vi gør stadig mere, end hvad myndighederne forlanger. Det gør vi for at passe på vores gæster og på vores ansatte. Jeg vil igen rose vores gæster og medlemmer for at have håndteret de to foregående sæsoner flot, fornuftigt og hensynsfuldt. Det er imponerende, og jeg er meget taknemmelig”, siger Anne-Vibeke Isaksen.

“Efter to turbulente corona-år vil det være rart med noget stabilitet, så vi kan koncentrere os om at være nærværende og give gæsterne en god og uforglemmelig ferie. Vi glæder os til at byde velkommen på alle pladserne fra 18. marts. Der vil være hyggelige arrangementer overalt, som man kan læse mere om på Facebook og hjemmesiden”, siger DCUs landsformand.

Spændende events på Camping Outdoor Museum
“I år kan gæster og medlemmer glæde sig til, at vi fortsætter rejsen med en masse nye tiltag og forbedringer. DCU har vendt skuden, og den investeringslyst, vi har set ift. at forbedre pladserne for gæster og medlemmer, fortsætter vi med for hele tiden at sikre gæsten den bedst mulige oplevelse”, siger DCUs landsformand.

– Vi glæder os også til endnu en sæson på Camping Outdoor Museum ved Egeskov og til at kunne løfte sløret for en masse nye, spændende tiltag og events derovre. Det kommer der mere nyt ud om senere, siger Anne-Vibeke Isaksen.

“Vi arbejder også stadig på vores grønne rejse, og allerede 2. april kan gæsterne se frem til en landsdækkende begivenhed: En hyggelig dag, hvor man kan samle skrald sammen med DCU og en masse medcampister. Det er en del af DCUs grønne rejse, som, vi synes, er meget vigtig. Når man er på camping, bor man jo midt ude i naturen, og det er endnu en god grund til at passe rigtig godt på den”, siger hun.

Kom på camping i de korte ferier
“Vi håber, at folk igen har mod på at tage ud og bruge de små ferier, hvor man ikke kan nå at køre så langt sydpå. Men DCU har altså 20 campingpladser fordelt over næsten hele Danmark, i noget af landets smukkeste natur, og hvor der sker en masse spændende ting. Jeg vil opfordre alle til at komme ud i naturen og mærke det naturlige nærvær, som, jeg er overbevist om, gør noget fundamentalt godt – og tiltrængt – for os som mennesker”, siger Anne-Vibeke Isaksen.

“Igen i år tager jeg ud at gå med medlemmerne, og det glæder jeg mig til. Det var meget populært og hyggeligt sidste år, og jeg håber, at flere har fået smag for at bevæge sig ud i den danske natur under coronaen – og det håber jeg, at mange holder fast i, for der er så meget at se og opleve derude. Det kommer der også meget mere ud om senere”.