Søger du kulinariske oplevelser på fantastiske hoteller? – her er et par gode tips!

Der hersker ingen tvivl om, at det er vigtigt at sove godt i en god seng på et hotel. Men det er selvfølgelig ikke kun dejligt at sove godt, men også at spise godt, når du er ude at rejse. Hos Best Western Hotels & Resorts er der mange hoteller, der investerer lidt ekstra i at tilbyde deres gæster en mindeværdig madoplevelse.

Best Western ToRVEhallerne i Vejle er et dejligt hotel med stor fokus på gastronomi, som huser tre forskellige restauranter. Oasia lokker med luksussushi og velsmagende wokretter, hos Bisteca spiser du frisk pasta, surdejspizza og lækre bøffer og hos Jacobsen kommer inspirationen fra det danske køkken. Gå ikke glip af Ginbar, som byder på over 100 typer gin fra alle verdens hjørner. 
Læs mere på Best Western ToRVEhallerne.

En af Hernings ældste restauranter, Restaurant Sankt Jørgen, ligger i det firestjernede Best Western Plus Hotel Eyde. Her følger man årstidens råvarer og holder fast i gamle traditioner. På menukortet finder man både traditionelle danske retter samt spændende retter med internationalt islæt. Vinkortet opdateres løbende, så det passer til køkkenet og efter sæsonen.
Læs mere på Best Western Plus Hotel Eyde 

Restaurant Orangeriet på Gl. Skovridergaard, BW Premier Collection i smukke Silkeborg byder på en afslappet gastronomisk oplevelse i tæt samvær med naturen. Oplev sæsonens velsmagende retter i moderne og nordisk stil, tilberedt fra bunden og ofte af lokale råvarer. Menukortet er alsidigt med mindre retter og god vin, som du selv sammensætter, eller du lader kokken vælge.
Læs mere på Gl. Skovridergaard, BW Premier Collection

Restaurant Krydderiet på Best Western Hotel Hillerød byder på en madoplevelse for alle sanser med hjemmedyrkede krydderurter, lokale råvarer og flotte serveringer. Afhængigt af sæsonen plukkes jordbær på landmandens marker samt planter og svampe i de nærliggende skove. Gå ikke glip af restaurantens temaaftener, hvor fisk og skaldyr, vildtbuffet og portvinsaftener er på menuen. 
Læs mere på Best Western Hotel Hillerød

På Best Western Plus Hotel Fredericas restaurant RYES mødes du af en skøn New Yorker-stemning, hvor både gastronomien, indretningen og den kompromisløse atmosfære er en fest for alle sanser. I køkkenet er det køkken- og F&B-chef Karina Zurmühlen samt hendes dygtige kokke, der byder på veltilberedt kød, frisk fisk og andre sublime sæsonbestemte råvarer behandlet med kærlighed.
Læs mere på Best Western Plus Hotel Fredericia

På Restaurant Bellevue på Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection ved Best Western, nyder du veltilberedt mad i fantastiske omgivelser med udsigt over fjorden. Her arbejdes sæsonbestemt med menuen og man følger madtrends, dog uden at glemme traditionen. Der er også et velkomponeret vinkort med et spændende udvalg af gode vine, der matcher maden. 
Læs mere på Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western 

Læs rigtig mere på: https://www.bestwestern.dk/hoteller-med-restauranter