Oplev bæredygtige byer: Taipei, Taiwan

Der er intet som at udforske en by til fods for at få en fornemmelse af stedet. Det er den bedste måde at opdage skjulte perler, møde de lokale og få en så autentisk rejseoplevelse som muligt samtidig med at man passer på miljøet. Hvis du får trætte fødder, kan du også tage på sightseeing med offentlig transport eller på cykel. Ifølge en undersøgelse fra Booking.coms planlægger 42% af de danske rejsende at benytte sig af langsommere transportformer for at mindske deres påvirkning på miljøet i 2022. Desuden vil næsten tre fjerdedele (73%) af de danske rejsende vælge et overnatningssted hvis det har en god miljøcertificering. Med udgangspunkt i dette deler Bangeforikkeatleve.dk med hjælp fra Booking.com seks af verdens bedste byer med hensyn til bæredygtige transportmuligheder baseret på rejsendes anmeldelser samt bæredygtige overnatningssteder på disse rejsemål, som har fået Booking.coms mærkat for bæredygtige overnatningssteder.

Idag præsenterer Bangeforikkeatleve.dk Taipei i Taiwan.

TaipeiTaiwan
Taiwans pulserende hovedstad har masser af afslappede og lækre spisesteder og en smuk natur. Uanset om du er interesseret i kreativ kunst, byens komplekse historie eller de verdenskendte natmarkeder, byder Taipei på endeløse seværdigheder og attraktioner. Byen byder også på otte nationalparker, storslåede bjerge, øer og afslappende feriesteder med varme kilder til et mangfoldigt eventyr. Byens offentlige transportsystem gør det nemt at finde rundt, så det er ikke overraskende at den er med på listen over mest anbefalede rejsemål for offentlig transport af rejsende på Booking.com.

Her skal du bo: Det bæredygtige overnatningssted CityInn Hotel Taipei Station Branch II tilbyder moderne og minimalistiske værelser i hjertet af den taiwanske hovedstad. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra Taipeis hovedbanegård, så det er nemt at komme rundt i byen med offentlig transport.