Bävertorget er det perfekte udgangspunkt til en skiferie med børn

Branäs i Värmland er blandt danskernes absolutte favoritter til skiferie, især når det gælder ferie med børn. Og det med rette for mulighederne er virkelig gode for at give de små forhold, hvor de kan boltre sig og blive bedre til at stå på ski.

En oplagt mulighed for en familieskitur er at tage til Branäs og bo i lejighed på Bävertorget i selve Branäs by. En nyt boligområde, der blev indviet i 2021, og allerede er en succes. Man bor på Bävertorget mindre end 150 meter fra pister og lifter. Lejlighederne findes i forskellige størrelse, men har alle egen sauna plus alle øvrige moderne nødvendigheder. Og så er pladsen udnyttet optimalt, så man får meget ud af kvadratmeterne. Der findes lejligheder med plads til op til ti personer fordelt i fire soveværelser.

Det veludbyggede børne skiområdet er få meter væk, og børnene kan selv bevæge sig derover. Her er lifter og pister til alle aldersgrupper. Skiskolerne starter lige uden for boligkomplekset, så det kan ikke være lettere at få en god start på livet som skiløber.

Og så er det ekstremt let at indlogere sig på Bävertorget. Du bestiller via Branas.se, når du ankommer ligger nøgler og liftkort klar ved indgangen, det er let at parkere tæt ved indgangen, og få pakket hurtigt ud, så du kan komme hurtigt på ski. Faktisk er det jo muligt at køre fra Danmark tidligt morgen og stadig få et par timer på ski inden anlægget lukker kl. 19:00.

Hos Branäs udbygges der i øvrigt løbende. Til næste sæson bygges Toppexpressen, en investering på 85 millioner kroner, der bliver en alternativ vej til toppen af området til at supplere områdets Gondol-lift. Branäs er Sveriges fjerdestørste Skianlæg, og blev kåret til Sverige bedste skianlæg i 2021.