Kendt københavnsk hotel konkurs

Det kendte københavnerhotel, Hotel Jørgensen, er gået konkurs. Altså det er virksomheden Hotel Jørgensen ApS, der har måtte lukke i forbindelse med nedlukningen af København som følge af coronakrisen. Hotellet havde ellers sammen med søsterhotellet Windsor en god forretning.

“Der er foreløbig ikke noget, der tyder på, at selskabet bag de to hoteller ville være nødlidende, hvis ikke det var for coronaen. Ifølge det oplyste så ledelsen ind i et godt år som følge af udsigten til gode indtægter i forbindelse med EM i fodbold og andre events, ligesom man efter det oplyste så frem til Tour de France næste år” udtaler kurator Henrik Selchau Poulsen ifølge finans.dk.

Hotellet, der er placeret på  Israels Plads tæt på Nørrebro station, blev for alvor landskendt, da den etbenede bombemand Lors Dukaiev detonerede en bombe på toilettet i 2010.