Derfor skal du besøge Barcelona i 2021

For virkelig at forstå Barcelona er du nødt til at komme og opleve byen, møde menneskerne og mærke den gode stemning på gaderne og caféerne. For at leve som de lokale behøver du bare at slappe af og nyde de små ting i livet så som kolde øl, sol og gastronomi på højeste plan. Der er alt mulig grund til at besøge byen, og her kommer derfor et par årsager til at du i 2021 bør besøge Cataloniens hovedstad.

En by for sportfanatikere
Catalanerne elsker sport, og i Barcelona finder man tonsvis af muligheder for at opleve mange forskellige sportsgrene. Lige fra tennis, Formel 1 til basketball og fodbold. Sidstnævnte er den mest populære sportsgren i byen, og indbyggerne er meget stolte af deres succesfulde fodboldklub FC Barcelona. Holdet har hjemmebane på det imponerende stadion Camp Nou, som er et must at besøge, hvis du er i Barcelona. Specielt hvis ”Barca” spiller. Klubben er ifølge fodboldmediet Indkast en af verdens absolut mest værdifulde fodboldklubber, og er desuden et utroligt underholdende hold at overvære, da de ofte scorer mange mål. Det skyldes at de har nogle af verdens absolut bedste fodboldspillere inklusiv Lionel Messi, der af mange regnes for at være den bedste af dem alle. Du går derfor aldrig galt i byen, hvis du vælger at besøge Camp Nou, hvor der ofte er målfest. Her har du desuden mulighed for at gøre din oplevelse endnu sjovere, ved at prøve dig af med live betting på kampen. Mange bookmakere såsom bet365 tilbyder denne mulighed. Holdet vinder for det meste når de spiller på hjemmebane, og hvis du kan se at spillerne virker oplagt, kan du med fordel spille på dem til at vinde eller score mange mål i kampen. Uanset hvad vil du være sikret en oplevelse, som du aldrig glemmer, hvis du besøger Camp Nou eller en af de andre sportsarenaer for den sags skyld.

 Kilde: Unsplash

Få storbyferie og strand på samme tid
Der er meget få byer i Europa, hvor du kan nyde storbylivet og på samme tid have tid til afslapning på stranden. Dog tilbyder Barcelona det bedste fra begge sider takket være byens placering ud til Middelhavet. Her finder du lige ud for centrum af byen mere end fem kilometer strand, hvor du kan bade og sole dig i varmen. På samme tid finder du et udsøgt udvalg af restauranter og barer såvel som gode shopping-muligheder. Noget af de bedste ved Barcelona er byens rige kulturliv, der byder på møder med mennesker fra hele verden. Barcelona er altså en meget international by, men holder på samme tid fast i sine catalanske rødder. Man finder derfor et stort mix af kulturer fra hele verden, og du vil derfor kunne opleve mange fantastiske udstillinger og events. Mange af dem helt gratis. Du får selvfølgelig også oplevet den catalanske ånd helt tæt på. Således har catalanerne deres helt egne traditioner, kultur og sprog. 

Vælger du at rejse til middelhavsbyen næste år, kan du altså være sikker på at få en interessant oplevelse, og du vil sikkert opleve at få lyst til at komme igen en anden gang.