Handlingselskabet Aviator konkurs

Det store handlingselskab fra Københavns Lufthavn, Aviator, er gået konkurs. Aviator betjener 25 flyselskaber i Københavns Lufthavn. De 200 resterende medarbejdere mister deres job.

Coronakrisen fortsætter med at have store konsekvenser i flere afskygninger. Senest er det Aviator, der har kastet håndklædet i ringen. Et forsøg på en rekonstruktioner mislykkedes, selskabet er erklæret konkurs ved skifteretten og nu får mange tid til at spille på https://spiludenproblem.com/spil-rofus/.

“Den udvikling, vi har set de sidste mange måneder inden for luftfarten, har vist sig at være det endelige skub, der fik os til at genoverveje driften af et af vores danske datterselskaber. Det førte til de rekonstruktionsforhandlinger, som desværre i dag er kuldsejlet”, udtaler Aviators CEO, Jo Alex Tanem, i en pressemeddelelse.

Konkursen har længe luret,  tidligere på året blev 238 ansatte fyret, og andre omkostninger reduceret. Men det var ikke nok. Selskabet vil nu i en begrænset periode kunne drive sin virksomhed på normal vis. Imens vil forretningen blive forsøgt afviklet eller solgt under størst muligt hensyn til kreditorerne.