Easyjet åbner rute fra Aarhus til Berlin

Flyselskabet easyJet åbner til april en rute mellem Berlin og Aarhus Airport.

Tyskland er danskernes næstmest foretrukne rejseland, kun overhalet af Spanien, og administrerende direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen forventer, at Tyskland og Berlin og tragamonedas en linea peru fortsat vil stå højt på danskernes ønskeliste post-corona. 

”Berlin er en højt prioriteret destination for Aarhus Airport. Det er en by, man aldrig rigtig bliver færdig med, og for mange er det et must at besøge Berlin mindst én gang om året. Vi har netop gennemført en større forbrugerunderundersøgelse, hvor Berlin bonner ud blandt østjydernes 10 mest ønskede direkte destinationer fra Aarhus. Det tror vi bliver endnu mere udtalt i 2021, hvor Berlin formentlig vil opleves som et af de mere trygge steder at rejse hen i geografisk nærhed, når rejsemarkedet med vaccinens indtog forhåbentlig begynder at løsne op”, siger Peer H. Kristensen. 

EasyJet flyver til lufthavnen Berlin Brandenburg, der ligger ca. 35 minutters kørsel fra centrum i Berlin. Dertil er lufthavnen også porten til en række andre destinationer, der tilbydes via easyJets rutenetværk. Første take-off fra Aarhus er sat til uge 13 i 2021, og der er programsat to ugentlige afgange fra Aarhus onsdage kl. 8.55 og fredage kl. 15.15. Når højsæsonen sætter ind til sommer, flyver easyJet Aarhus-Berlin t/r tirsdag og lørdag.