Årets svenske skianlæg præsenterer ny lift

Stöten i Dalarna blev efter sidste sæson kåret til årets skianlæg i Sverige. En succes opnået via store investeringer de seneste år i både skiområdet, sneproduktionen og i overnatningsmuligheder. Men succesen har ikke fået folkene bag anlægget til at hvile på laurbærerne. Der er flere nyheder til den kommende sæson.

Blandt andet kan Stöten præsentere en ny lift. Fra Soltorget er bygget Ravinenliften, en 1170 meter lang lift, der kan fragte 750 skiløbere i timen, og som skal forhindre ventetid på det populære torv. Liften er primært til børn og nybegyndere, der ikke behøver køre helt fra toppen af området. Fra den nye lift findes tre enkele muligheder, pisterne Granskottet og Mullvaden samt eventyrbanen Ravinen. Ravinen har udviklet sig, så der også findes en halfpipe, hvor der kan køres op og ned mellem kanterne.

Stöten er er Sälenfjällets nordligste skianlæg beliggende i det nordvestlige Dalarna. Her er 19 lifter og 49 pister. Læs mere på nedenstående link.