Stor satsning hos Kläppen

Kläppen Ski Resort i Dalarna i Sverige investerer 9,5 millioner kroner i et nyt Kläppen Arena, en unikt anlæg til ski- og snowboard, som ikke finde modsvarende i det nordlige Europa. Der bliver både plads til børn, nybegyndere og alle der vil træne ski- og snowboardtrick samme sted som verdenseliten.

Kläppen Arena består af en landingspude og to ramper, så der er muligheder til både nybegyndere og eliten. I Kläppen Arena skal også laves et område rails, trampoliner, miniramp til skateboard, kickbike og inlines.

“Kläppen Arena er den perfekte træningsarena for alle, elite, klubber og foreninger, men også for dem som bare vil komme og have sjov og måske prøve det for første gang. Det kræver ingen forkunstskaber og alt sker med høj sikkerhed. Desuden vil vi lave camps for børn og ungdom mellem 10 og 15 år”, forklarer Gustav Eriksson fra Kläppen.

Desuden bygges i Kläppen en forhindringsbane, fodboldbane, volleyballbane, discgolf og en række andre aktiviteter. “Vi er stolte over sommerens udbud. Med Kläppen Arena som højdepunktet finder der aktiviteter til alle aldre. Vores cykel-, vandring- og trails er populære og er i år bedre og mere fleksible med Hotell Kurbits åbent”, afslutter Gustav Eriksson.