Flere nyheder i Mattesdalen i Branäs

Branäs i Värmland er en af danskernes absolutte favorit skidestinationer i Sverige. Branäs er ekstrem børnevenlig, og sørger år efter år for at udvikle området.

Til den kommende sæson kommer der et helt ny boligområde, Bävertorget i selve Branäs by. Et område hvor det bliver let og bekvemmeligt at tage til.

Men desuden sker der store ting i Mattesdalen, den sydligste del af Branäs, hvor også Mattestorp Village findes, og hvor udsigten altid er fantastisk. Til sæson 2020/2021 får Mattesdalen endnu et stort løft. Der bliver bygget en ny slæbelift til venstre for områdets store stolelift. Liften vil have åbnet hver dag 10 timer fra kl. 9:00 til kl. 19:00. Her laves også en ny blå piste, nr. 34 på pistekortet. I bunden af området bygges desuden en ny kælkebakke, og e transportbånd til de helt små. Her er også rig mulighed for at hygge sig med grill, og købe drikkevarer i caféen.

Branäs består lige nu af 21 lifter og 29 pister. Området hovedattraktion er den store kabinelift fra selve byen. Desuden er det super lækkert at bo på selve Branásberget med optimal ski in/ski out.