Hotte rejsemål fra Booking.com: Santo Domingo, Den Dominikanske Republik

Hos portalen Booking.com har de kigget på de globale bookingtendenser for at kunne dele de otte mest hotte rejsemål du kan udforske i 2022. Fra storbyer og bjerglandsbyer til ophold ved havet og rejsemål der er rige på kultur og historie – der er et rejsemål for alle hvor de kan få en uforglemmelig rejse i 2022.

Hos Bangeforikkeatleve.dk bringer vi information om de otte udvalgte rejsemål. Her om Santo Domingo, Den Dominikanske Republik.

Santo Domingo, Den Dominikanske Republik

Santo Domingo er det perfekte eksempel på den dominikanske kultur hvor det gamle møder det nye på fantastisk vis. Der er kunstgallerier, et pulserende natteliv og en skøn madscene side om side med arkitektoniske vidundere fra det 16. århundrede og Zona Colonial, som er opført på UNESCO’s Verdensarvsliste. Udforsk Zona Colonial i hjertet af byen på cykel eller på en guidet tur. Du kan besøge den botaniske have hvor du kan opleve smuk natur, og ende dagen med en drink ved solnedgang med havudsigt på Malecón-promenaden. Byen har den helt perfekte blanding af historisk charme og moderne latinamerikansk stemning. Der er masser af salsaklubber i byen, som er helt perfekte til den halvdel af de rejsende (49%) som ønsker at være et sted med et livligt natteliv. Om dagen kan de komme til hægterne igen på de smukke caribiske strande.

Her skal du bo: El Beaterio Casa Museo er et restaureret kloster fra det 16. århundrede der ligger i den historiske Zona Colonial i Santo Domingo. Hotellet byder på terrasse med panoramaudsigt over byen og ligger kun en kort gåtur fra katedralen Basílica Menor de Santa María de la Encarnación, som er den første katedral der blev bygget i Amerika.