Oplev bæredygtige byer: Prag, Tjekkiet

Der er intet som at udforske en by til fods for at få en fornemmelse af stedet. Det er den bedste måde at opdage skjulte perler, møde de lokale og få en så autentisk rejseoplevelse som muligt samtidig med at man passer på miljøet. Hvis du får trætte fødder, kan du også tage på sightseeing med offentlig transport eller på cykel. Ifølge en undersøgelse fra Booking.coms planlægger 42% af de danske rejsende at benytte sig af langsommere transportformer for at mindske deres påvirkning på miljøet i 2022. Desuden vil næsten tre fjerdedele (73%) af de danske rejsende vælge et overnatningssted hvis det har en god miljøcertificering. Med udgangspunkt i dette deler Bangeforikkeatleve.dk med hjælp fra Booking.com seks af verdens bedste byer med hensyn til bæredygtige transportmuligheder baseret på rejsendes anmeldelser samt bæredygtige overnatningssteder på disse rejsemål, som har fået Booking.coms mærkat for bæredygtige overnatningssteder.

Idag præsenterer Bangeforikkeatleve.dk Prag i Tjekkiet.

PragTjekkiet
Denne populære europæiske storby er paradis for den formålsløse vandrer med sine mange brostensbelagte gader og hyggelige gårdhaver. Udforsk bydelene i et af Booking.coms mest anbefalede rejsemål for byvandringer – oplev den bohemekunstscene og smag verdens bedste øl. Hvis du vil opleve byen efter solnedgang, kan du booke en aftentur der begynder ved indgangen til brotårnet i den gamle bydel, hvor besøgende kan slentre over Karlsbroen med udsigt til Prags borg og St. Vitus-katedralen. Lær historien om den velbevarede middelalderby, og se nogle af byens bedste steder til aftenfotografering.

Her skal du bo: Kun en kort gåtur fra den historiske gamle bydel ligger det moderne og komfortable Hotel Planet Prague, der også er bæredygtigt da hotellet afholder sig fra at bruge engangsplastik. Nogle værelser har en terrasse med udsigt over den smukke by, hvor gæsterne kan slappe af med en kold drink efter en lang dag med sightseeing til fods.