Michelin-rejsemål: Rimini, Italien

or mange er et besøg på en Michelin-restaurant ikke blot højdepunktet på deres rejse, men den primære årsag til rejsen. Bangeforikkeatleve.dk præsenterer derfor en række oplagte steder at besøge, hvor du netop drømmer om de bedste kulinariske rejseoplevelser. I dag Rimini.

Rimini, Italien
Rimini er en af Italiens helt store skjulte perler og byder på fantastiske gyldne strande ved Adriaterhavet, smuk historisk arkitektur og en spændende madscene. Det er ikke mærkeligt at denne kystby, hvor livet kredser om lækker mad, er et af de mest anbefalede rejsemål for gourmetmad af rejsende på Booking.com. Du kan komme på gastronomisk eventyr på en streetfood-tur for små grupper, hvor du sammen med en erfaren guide kommer rundt i Riminis brostensbelagte gader og smarte piazzaer for at udforske Italiens kulinariske klassikere. Den lokale streetfood omfatter lækre delikatesser som f.eks. Riminis signaturret, “Piada”, som består af usyret brød der serveres varmt og fyldt med blød ost.

Her skal du bo: Stilfulde Un Open Space in Centro Storico er en smukt møbleret og stor etværelseslejlighed i en bygning fra det 17. århundrede i centrum af byen. Et par gader derfra ligger Abocar Due Cucine, den eneste restaurant i Rimini med en Michelin-stjerne. Restauranten ligger i en skøn gårdhave og byder på en menu der kombinerer italienske og argentinske smagselementer. Du er bl.a. nødt til at prøve deres “soyotta”, sojasovs med skalotteløg fra Romagna-regionen, en ret der er fuld af teknik og lokale traditioner, og som er blevet stedets signaturret.